Koulutusmahdollisuuksia jäsenille

17.9.2020

Enemmän irti Jytystä Haluatko tietää enemmän oikeuksistasi ja velvollisuuksistasi työelämässä, tietoa työssä jaksamisesta / työsuojelusta sekä saada tietää, mitä kaikkia mahdollisuuksia ja etuja Jyty Sinulle tarjoaa? Oletko kiinnostunut toimimaan luottamusmiehenä? Jyty järjestää suositun ja pidetyn kurssin uusille sekä sellaisille jäsenille, jotka eivät ole olleet mukana aktiivisesti Jytyn toiminnassa. Lisäksi saat myös tietoa, mikäli olet kiinnostunut toimimaan työpaikallasi luottamusmiehenä. Mikä parasta, Jyty kustantaa kaiken eli täysihoidon 2-hengen huoneessa, ohjelman sekä maksaa matkakorvaukset. Enemmän irti Jytystä kurssi on Tampereella 10.-11.10.  Sokos Hotel Tornissa. Lisätietoja, ohjelma ja ilmoittautuminen tämän linkin takaa. Huom! Ilmoittautumisaikaa 20.9. saakka.

Hyvä Jytyläinen,

  • Tämän vuotinen Enemmän irti Jytystä soveltuu myös luottamusmiestoiminnasta kiinnostuneille. Enemmän irti Jytystä kurssille ovat tervetulleita myös uudet jäsenet (3-vuoden sisällä liittoon liittyneet ja sellaiset jäsenet, jotka eivät ole olleet aiemmin mukana aktiivisesti toiminnassa).
  •  
  • Loppuvuoden koulutuksissa on merkittäviä muutoksia. Osa pidetään normaalisti, osa on peruttu ja osa pidetään etäyhteyksillä. Aina ajantasainen tieto löytyy kotisivujen koulutuskalenterista.
  •  
  • Vuoden 2021 koulutuskalenteri julkaistaan lokakuun lopussa kotisivuillamme. Paperinen versio ilmestyy joulukuun Jyty-lehden välissä.

 

Enemmän irti Jytystä

 

Haluatko tietää enemmän oikeuksistasi ja velvollisuuksistasi työelämässä, tietoa työssä jaksamisesta / työsuojelusta sekä saada tietää, mitä kaikkia mahdollisuuksia ja etuja Jyty Sinulle tarjoaa? Oletko kiinnostunut toimimaan luottamusmiehenä?

Jyty järjestää suositun ja pidetyn kurssin uusille sekä sellaisille jäsenille, jotka eivät ole olleet mukana aktiivisesti Jytyn toiminnassa. Lisäksi saat myös tietoa, mikäli olet kiinnostunut toimimaan työpaikallasi luottamusmiehenä.

Mikä parasta, Jyty kustantaa kaiken eli täysihoidon 2-hengen huoneessa, ohjelman sekä maksaa matkakorvaukset.

Enemmän irti Jytystä kurssi on Tampereella 10.-11.10.  Sokos Hotel Tornissa.

 

Lisätietoja, ohjelma ja ilmoittautuminen tämän linkin takaa. Huom! Ilmoittautumisaikaa 20.9. saakka.

 

 

Sosiaalialan ammatilliset opintopäivät

 

Jyty järjestää sosiaalialan ammatilliset opintopäivät 24.-25.10.  Tampereen kylpylässä.

Opintopäivien teemoina on (ks. alla) hyödyllisiä ja käytännönläheisiä aiheita sosiaalialan ammattitehtäviin…

 

-          Kuinka parannan ajanhallintaani sekä työssäni että vapaalla.

-          Seikkailija Timo Polarin huikea tarina matkasta etelänavalla ja miten saavutamme päämäärän ”Hyvä elämä”.

-          Totti Karpelan luento erittäin haastavista tilanteista sosiaalialan ammattitehtävissä, kuten häirintä, uhkatilanteet, maalittaminen ja vainoaminen. Lisäksi saamme tietoa paine- ja stressitilanteiden hallinnasta

Opintopäivien ohjelma, lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät tämän linkin takaa.

 

Terveisin T; Tomi Engström

 

. . .

Tomi Engström

Koulutusasiantuntija

utbildningsspecialist

 

Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty

 

Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki, Finland

 

tel +358 20 789 3726

 

tomi.engstrom@jytyliitto.fi

www.jytyliitto.fi

 

Seuraa Jytyä somessa:
Facebook | Instagram | Twitter | YouTube