Jäsenedut - Jytyliitto tarjoaa

Jylyn jäsenä saat rahan arvoisia jäsenetuja

Jäsenedut löytyvät kotisivultamme vasemmalta palstalta.

 

​ Yhteistyössä on valovoimaa

Jyty pelaa sujuvasti monilla pelikentillä ja tekee rohkeita pelinavauksia jäsentensä hyödyksi. Me emme tyydy vain turvaamaan silloin, kun tarvitset apua. Me pyrimme myös ennakoimaan, ettei turvattomia tilanteita syntyisi.

Jyty vaikuttaa lähelläsi, asuitpa missäpäin Suomea tahansa. Me toimimme työmarkkinoiden ja työntekijän välisenä linkkinä kaikissa tilanteissa: Huolehdimme työehtosopimuksista, neuvottelemme aktiivisesti paremmista työehdoista ja luomme turvaverkon yksittäiselle työntekijälle. Yhdessä olemme aina vahvempia - joten liity nyt Jytyn jäseneksi!

 

Jäsenen opas

Jytyn jäsenen oppaasta löydät jäsenedut kootusti.
Jäsenen opas löytyy  

 

 

 

 

 

Työttömyyskassa turvaa 
Liiton jäsenenä olet vakuutettu Jytyn työttömyyskassassa. Jäsen, joka on maksanut jäsenmaksua vähintään 34 viikkoa ja ollut tämän ajan työssä vähintään 18 tuntia viikossa saa ansiosidonnaista päivärahaa jouduttuaan työttömäksi tai lomautetuksi.


Liiton luottamusmies työpaikallasi ja työttömyyskassan puhelinpalvelu neuvovat, miten toimit, jos työttömyys uhkaa. Työttömyyskassa neuvoo sinua myös vuorotteluvapaasta ja koulutustukien hakemisesta.