Matkat

 

 

Eckerö Line

 

Eckerö Line myöntää Jytyläisille alla luetellut alennushintaiset matkatuotteet. 

PÄIVÄRISTEILYT JA REITTIMATKAT:    

–10 % alennus normaalihintaisista matkalipuista.
Mainitse tuotekoodi STTK varauksen yhteydessä. Etuhinnat koskevat STTK:n jäseniä ja samalla varauksella mukana olevia matkustajia. Voimassa oleva jäsenkortti tulee esittää lippuja lunastettaessa.

PÄIVÄRISTEILYT JA REITTIMATKAT RYHMILLE (vähintään 10 hlöä):    –10 % alennus ryhmähinnoista. Mainitse tuotekoodi STTKG varauksen yhteydessä.

Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin.

Varaukset ja tiedustelut: Eckerö Line Ab Oy
Eckerö Linen muutos- ja peruutusehdot www.eckeroline.fi

 

Tallink-Silja

Jytyn jäsenenä pääset Tallink-Siljan kanta-asiakkaaksi eli Club One -jäseneksi suoraan
keskimmäiselle Silver-tasolle. Silver-tason etuihin kuuluu mm. 20 % perusalennus sekä 35 % ennakkovaraajan etu tietyistä normaalihintaisista tuotteistamme. Tämän lisäksi Jytyn jäsenille kuukausittain vaihtuvia erikoisetuja vapaa-ajan matkustukseen.

Liity Club One asiakkaaksi

Jos olet Bronze-tason asiakas, pääset suoraan Silver-tasolle, ja nykyinen Club One -asiakasnumerosi pysyy voimassa. Ilmoita Jytyn jäsennumero 9209 ja Club One -korttisi numeron tästä, niin Tallink-Silja rekisteröi sinut sopimusetuasiakkaaksi ja postittaa tarvittaessa sinulle Silver-tason kortin.

Hintatiedot ja varaukset: Silja-tuotteet, puh. 0600 174 552, Tallink-tuotteet, puh. 0600 15 700 (1,64 €/vastattu puhelu + aina pvm/mpm). Varaukset hoituvat kätevästi Online-varauspalvelun kautta.  Ilmoitathan aina matkavarauksen yhteydessä Club One kanta-asiakasnumerosi. Mikäli et ehdi saada uutta Club One-korttiasi matkalle mukaan, lähtöselvityksestä on mahdollista pyytää omalla kanta-asiakasnumerolla väliaikainen kortti matkaan lähtiessä.

Lisätietoa Club_one-eduista.

Varaukset ja tiedustelut: www.tallinksilja.fi 

TallinkSilja oyj,

 

Viking Line

Viking Line tarjoaa vaihtuvia jäsenetuja. Varaudu näyttämään liiton jäsenkortti lippuja lunastaessasi ja terminaalissa. Risteilyhintoihin sisältyvät henkilöliput ja hyttipaikat 2-4 henkilölle samassa hytissä. Paikkoja rajoitetusti. Laivayhtiö pidättää oikeuden hinta-, aikataulu- ja reittimuutoksiin.

STTK:n liitoille yhteisestä Viking_line_ekstranetistä  löytyvät kaikki ajankohtaiset edut ja tarjoukset, kokousmatkat kanta-asiakkaan hinnalla, jäsenedut jäsenille sekä voimassaolevat arvokupongit. Matka tulee olla maksettuna 10 vrk ennen matkan alkua tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin.

Extranetistä löytyvät myös kaikkien liittojen asiakasnumerot, joita tarvitaan kokous- ja ryhmämatkaa varattaessa. Jytyn liittotunnus on 330 273. Jäsenten omissa matkoissa asiakasnumeroa ei tarvitse käyttää, ainoastaan tuotetunnus, jonka löydät kunkin matkan kohdalta sivustoilta. Autopaketit eivät ole varattavissa onlinen kautta.

Lisää Viking Linen tarjouksia täältä

Varaukset Viking Linen nettisivuilta (www.vikingline.fi)

Viking Linen lippumyymälästä tai lähtöselvityksessä lunastettavista lipuista peritään toimitusmaksu.