Polttoainealennuksia

bensa-alennus

Kuvateksti

 

Sivun sisältö

Liiton jäsenenä saat alla lueteltuja etuja Oy Teboil Ab:n kanssa tehtyjen sopimusten perusteella.

 

Kesätarjous 2017

Kesä-heinäkuun ajan jäsenkortilla tavallista suurempi alennus 2,5 snt/l. bensiinistä ja dieselöljystä.

Lisäksi heinäkuun erikoisetuna lounas ruokapöydästä -20 % .

Teboil myöntää Jytyn jäsenkortilla seuraavat alennukset*

Bensiini ja dieselöljy       - 2,1 snt / litra (1.6.-31.7.2017 välisenä aikana 2,5 snt / litra)
Voiteluaineet                   - 10 % (alle 10 litran astiat)
Autokemikaalit                - 5 %
Pesut                                - 5 %
Nestekaasu                      - 5 % (täyttö)

Jytyn jäsenkorttia käyttävä saa selkeän ja tuntuvan etupaketin tuotteista, joita autoilija enimmäkseen tarvitsee. Saat alennuksen näyttämällä jäsenkorttisi kassalla tai syöttämällä sen kortti-seteliautomaattiin ennen maksua.

* Polttoaine-edut saa Teboilin huolto- ja automaattiasemilta (yli 300) sekä muut tuote- ja palveluedut Teboil-huoltoasemilta (yli 150 ). Alennusta ei myönnetä Teboil Express -automaattiasemilta (n. 50).

Huoltamon kassalla jäsenkortin edut voi hyödyntää maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla, MasterCardilla. Automaatilla jäsenkortin edut voi hyödyntää maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla tai MasterCardilla. Viimeisimpänä automaattiin syötetyn kortin edut jäävät voimaan. American Express tai Diners eivät käy maksuvälineinä jäsenkorttia käytettäessä.

Liittosi on neuvotellut sinulle erikoisedut myös hankkiessasi Teboil Maksuaikakortin. Teboilin etuasiakkaana saat näiden jatkuvien etujen lisäksi vaihtuvia ajankohtaistarjouksia.


Alennusta ei myönnetä Teboil Express -automaattiasemilta, joita on tällä hetkellä noin 50. Alennuksen saat näyttämällä jäsenkorttisi kassalla tai syöttämällä sen kortti-seteliautomaattiin ennen maksua.

Huoltamon kassalla jäsenkortin edut voi hyödyntää maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla, MasterCardilla.

Automaatilla jäsenkortin edut voi hyödyntää maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla tai MasterCardilla. Plussa-ominaisuuden sisältävillä maksukorteilla kertyy ainoastaan Plussaa. Viimeisimpänä automaattiin syötetyn kortin edut jäävät voimaan.

American Express tai Diners eivät käy maksuvälineinä jäsenkorttia käytettäessä. Myöskään Plussa-käteiskorttia ei voi käyttää samanaikaisesti jäsenkortin kanssa.

Liittosi on neuvotellut sinulle erikoisedut myös hankkiessasi Teboil Maksuaikakortin.

Teboilin etuasiakkaana saat näiden jatkuvien etujen lisäksi vaihtuvia ajankohtaistarjouksia. Seuraa Teboilin ilmoittelua Jyty-lehdessä.