Vakuutukset

Jyty on ottanut jäsentensä turvaksi Liittovakuutuksen, johon sisältyy turva vapaa-ajan matka- ja tapaturmavahinkojen varalle.

Ammatissa aiheutuvien vahinkojen varalta sinulla on liiton jäsenenä myös Ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus.

Lisäksi olet vakuutettu Järjestövakuutuksella liiton tapahtumiin osallistuessasi.

Vakuutettuja ovat myös opiskelijajäsenet työharjoittelussa ollessaan. Vastuu- ja oikeusturvavakuutus on voimassa kun jäsenyys on kestänyt kuusi kuukautta.

Liiton jäsenkorttiin on painettu vakuutuksen tiedot, joten se toimii myös matkustajavakuutuskorttina

Lisävakuutusturvaa?

Liiton jäsenet sekä heidän perheenjäsenensä ovat oikeutettuja henki- ja tapaturmavakuutuksiin, joihin heille on neuvoteltu valmiiksi reippaat, jopa 50 prosentin alennukset. Vakuutettuina voivat olla liiton jäsenen lisäksi puoliso ja lapset, myös siinä tapauksessa, että jäsen ei ole hankkinut vakuutusta itselleen. 

Lapsille on tarjolla monipuolinen tapaturmavakuutus, joka on voimassa 18 ikävuoteen saakka. Sekä aikuisten että lasten turvat ovat voimassa kaikkialla maailmassa. 

Ryhmäsampo Primus on henki- ja tapaturmavakuutus, jonka tarjoaa Ifin henkivakuutuskumppani ja Suomen vanhin henkivakuutusyhtiö Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva. 

Saat vakuutuksen itsellesi ja perheellesi edulliseen jäsenhintaan. Primus on nyt entistä helpompi hankkia netistä itse. Netistä ostamalla saat lisäksi ensimmäisen vuoden maksusta 10 % alennuksen. 

Kaikki Jytyn jäsenille tarjolla olevat vakuutusedut on esitelty tarkemmin Ifin nettisivuilla, www.if.fi/jyty